Over mij

Ik ben iemand die graag vanuit mijn open en warme hart de verbinding met anderen aangaat. Ik woon midden in de Veluwse bossen en ben een echt natuurmens.

Vrijheid, mijn eigen pad gaan, het leven ontdekken, waarachtigheid en verbinding zijn voor mij belangrijke levensthema’s. Ik ben mijn leven lang al bezig met lichaamsgerichte activiteiten. In mijn jonge jaren intensief gesport. Vanaf midden 40 het dansen weer herontdekt. En vervolgens de tantra ingerold. Aan vele weekenden deelgenomen en aan enkele doorgaande groepen.

Sinds 2009 ben ik in contact met plantmedicijnen en andere geestverruimende middelen, een fascinatie die ik sindsdien niet meer losgelaten heb.  In 2015, 2016 en 2017 was ik drie keer bij de Shipibo-indianen in Peru om daar het plantmedicijn, de Grootmoeder, in haar puurste vorm te ervaren. Vanaf 2014 leid ik individuele en groepsceremonies met het plantmedicijn, en daarnaast ook weekenden met mijn prachtige broeders en tantrische weekenden.

Mijn rust, speelse aanwezigheid, openheid en positieve instelling wordt door deelnemers als erg prettig ervaren. Ik word ook als warm en krachtig ervaren. Deelnemers voelen zich écht door mij gezien. Een krachtige steun en toeverlaat tijdens de weekenden en het reizen.

Reviews

“Sinds ik diverse trainingen, workshops een ceremonies bij Bert heb mogen volgen, ben ik mijn innerlijke ik helemaal tegengekomen, herkend, erkend, gewaardeerd, geaccepteerd en geïntegreerd in mijn huidige leven en leef ik een geweldig extra nieuw leven!

Ik heb zoveel geleerd en in mijn schatkist mogen meenemen dat ik mijzelf helemaal kan dragen, verdragen en uitgaven om mij verder te ontwikkelingen tot die man die al veel eerder in mij als jongen heeft gezeten.

Ik ben Bert daarom zeer dankbaar voor alles dat ik met hem heb mogen ervaren, leren en mee mag nemen op mijn pad. Door het plantmedicijn en de intensieve andere (mannen-)workshops voel ik mij zelfverzekerder en zelfstandiger dan ooit tevoren."

Dank je wel Bert Kwakernaak! Tot gauw!

“Reizen met helende planten vraagt om zorgvuldigheid, respect, ritueel en relatie.
Op mentaal, fysiek en emotioneel niveau vooraf, tijdens en na de reis.
Bert heeft dit alles in huis. Met zijn stevige zachtheid, zijn pure zijn nodigt hij je uit voor een unieke reis. In stilte, in woord, in daad en met zijn (fantastische) muziekkeuze.

Reizen met helende planten heeft mij doen inzien hoe ik mijn wel-zijn beïnvloed met de kwaliteit en kracht van mijn bewustzijn. Mijn lichaam is opgeschoond en mijn hart is (weer) open. Ik kan nu stevig staan én zacht in gesprek zijn, met mijzelf en in verbinding.”

In dankbaarheid, Jeanette

Bert Kwakernaak

Contact

(06) 22 46 09 14

info@bertkwakernaak.nl